Dan Bilzerian, Een ware Icoon

0
7534

Een zakelijke durfal, Dan Bilzerian, ook wel “Blitz” genoemd, heeft naam gemaakt als succesvol kaartspeler, sensatiezoeker, en meer recentelijk als Hollywood acteur. Dankzij zijn uitbundige levensstijl, voorliefde voor gevaar en zorgeloze houding staat hij wereldwijd bekend als een internationale playboy.

Bilzerian houdt wel van gokje. Hij gaat soms de meest buitensporige weddenschappen aan waar veel over gesproken wordt. Bijvoorbeeld zwemmen in een meer vol met krokodillen of springen van een 30 meter hoge klif, hij draait er zijn hand niet voor om. Hij heeft de voorpagina van de krant gehaald toen hij meedeed aan de Las Vegas Speedway en een weddenschap won voor een bedrag van $ 385.000. Bilzerian reed in een 1965 A/C Cobra en versloeg een 2011 Ferrari 458, die op dat moment gezien werd als de snelste auto ter wereld.

Ook als acteur en stuntman is Bilzerian succesvol. Hij heeft zijn opwachting gemaakt in “Olympus Has Fallen” met Gerard Butler en Morgan Freeman in de hoofdrol. Evenals in de films: “Lone Survivor” met Mark Wahlberg; “The Equalizer” met Denzel Washington; en “The Other Woman” met Cameron Diaz en Kate Upton.

In zijn vrij tijd houdt Bilzerian zich vaak bezig met extreme sporten. Ook traint hij veel en gaat hij vaak diepzeeduiken, mountainbiken en autoracen.

Bilzerian is geboren en opgevoed in Tampa, Florida. Samen met zijn broer Adam heeft hij vele zakelijke belangen in verschillende industrieën, waaronder onroerend goed, olie en entertainment. Hij heeft ook een Seal training gevolgd bij de Marine. Na het voltooien van 2 weken hel en 500 dagen training werd Bilzerian weggestuurd vanwege een veiligheidsovertreding twee dagen voordat hij zou afstuderen. Hij kreeg eervol ontslag en daarna studeerde hij vier jaar aan de Universiteit van Florida. Hij verliet de universiteit nadat hij aanzienlijk financieel succes had behaald en concentreerde zich daarna op het financieren van startende bedrijven. Bilzerian verdeelt zijn tijd tussen huizen in Los Angeles, Las Vegas en San Diego.

Wil je meer artikelen ontvangen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Naam

Email